OSMANLI ARŞİVİ ANAOKULU
Osmanlı Arşivi Külliyesi İmrahor Cad. Sadabad Mevkii No33 Kağıthane / İSTANBUL

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları yoluyla bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren , yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışımızın yanında toplumsal değerlere sahip çıkan bir kurum olmaktır.

MİSYON

İnsan sevgisini esas alan bir anlayışla okul öncesi eğitimi gün geçtikçe daha nitelikli kılmak için çocukların düşünmelerini, ,soru sormalarını, düşündüklerini ifade edebilmelerini, rahatça cevaplar üretebilmelerini destekleyici ortamlar oluşturarak çocukların özgürce deneyimler kazanabilmelerine ,problem çözme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine uygun ortamlar sağlamak bunun için de öğretmenlerin kendilerini geliştirip yenilemelerini ,deneyimlerini birbirleriyle paylaşarak ,teknolojiden faydalanarak çocukların okul öncesi eğitimden etkin şekilde yararlanmalarını sağlamaktır.

Tam Gün

08.30-13.00 13.00-17.00

MERKEZİ KLİMA

Servisimiz yoktur.