EĞİTİMİMİZ

EĞİTİMİMİZ


 

BİR GÜNÜMÜZ

Çocuklarımız kahvaltı saatine kadar serbest zaman etkinliği ile vakit geçirirler. Saat 9.00 da kahvaltı yapılır. 10.00'da çocuk kulübü dersleri başlar. Çocuk kulübü derslerinde Türkçe dil, müzik,   fen-doğa, kavram çalışması, oyun, faaliyet, sanat etkinliği gibi sınıf çalışması yaparlar. İngilizce branş dersi olmanın dışında okulumuzda günlük yaşamda da yerini alır. Oyunlarda, yemekte,         öz bakım zamanlarında çocuklar İngilizce sözcüklerle tanışırlar.

Saat 12.30 öğle yemeği zamanıdır. Yemek sonrası eller yıkanıp dişler fırçalandıktan sonra biraz oyun oynanır. Daha sonra çocuklarımız  dinlenme etkinlikleri, öykü dinleme, serbest zaman etkinliği ile vakit geçirirler.

Okulumuzda 15.00– 15.30 arası ikindi kahvaltısı yapılır. Eve dönüş zamanına kadar çocuklarımız bahçe, oyun veya sınıf çalışmalarına devam ederler. 17.00 eve dönüş zamanıdır.

Osmanlı Arşivi Anaokulu eğitim anlayışımız; paylaşım ön plandadır. Aile katılımı odaklı ve araştırmaya açıktır. Yaratıcılık ön planda ve esnektir. Çocuğun çok yönlü gelişimi esastır.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 13  kişi beğendi